Kinderen SKLM en school overhandigen cheque aan zorgcentrum De Valentijn

Persbericht, Maurik, 4 juni 2019

Zorgcentrum De Valentijn in Maurik mocht namens al haar bewoners een mooie cheque in ontvangst nemen. Leerlingen van de plaatselijke kinderopvang en twee Maurikse basisscholen haalden maar liefst € 6.876,52 op. De helft van dit bedrag werd gesponsord aan het zorgcentrum ten behoeve van hun jubileum. De bewoners en medewerkers zijn de leerlingen ontzettend dankbaar voor deze prachtige bijdrage.

Kinderopvang SKLM Maurik ‘t Voorhuis heeft zich samen met de basisscholen De Hoeksteen en De Boogerd ingezet voor de bewoners van zorgcentrum De Valentijn. De kinderen van de opvang en van de twee Maurikse basisscholen wilden op creatieve of sportieve wijze hun steentje bijdragen aan de feestweek van De Valentijn.

Jubileumfeestweek

Van 20 tot en met 24 mei 2019 stond De Valentijn in het teken van hun jubileum. Het zorgcentrum bestaat in 2019 al 50 jaar en dat werd deze week uitbundig gevierd met diverse activiteiten. Er werd een mooi programma neergezet voor (oud-) medewerkers, bewoners, cliënten, de buurt en voor alle andere betrokkenen van De Valentijn. Aan het eind van de week werd het zorgcentrum met een bezoekje van de leerlingen vereerd en kreeg zij de cheque overhandigd.

Sponsorloop

Sportievelingen van de scholen zetten zich op 27 maart 2019 in voor de bewoners van zorgcentrum De Valentijn. Ze liepen in groepen zoveel mogelijk rondjes om geld op te halen voor de feestweek van De Valentijn.

Kleurwedstrijd

De creatievelingen van kinderopvang SKLM verrasten het zorgcentrum met kleurrijke platen. De kinderen hebben vakjes ingekleurd en elk gekleurd vakje werd gesponsord. De kleurplaten werden samen met de cheque en gebundeld in een boek op 23 mei overhandigd aan de bewoners van De Valentijn.

Zorgcentrum De Valentijn is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Al meer dan 50 jaar bieden zij ouderenzorg in het Rivierengebied.