Naast BSO ook speelleergroep in Zoelen

 

Met ingang van dinsdag 1 oktober 2019 opent Speelleergroep Pieck in Zoelen. Speelleergroep Pieck is gevestigd in OBS Den Aldenhaag en is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 8:30 tot 12:30 uur.

De ruimte van onze speelleergroep bevindt zich direct tegenover groep 1/2/3 waardoor een nauw samenwerking  mogelijk is. 

Ook op speelleergroep Pieck werken wij met een VVE (Vroeg –en Voorschoolse Educatie) programma Uk en Puk. Bij Uk & Puk draait het niet om lesjes geven en leren, maar om vrolijk spelen en ontdekken. Precies wat peuters het liefste doen! Door het spel op de juiste manier aan te moedigen, doen peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op natuurlijke wijze een brede ontwikkeling door. Speel, ontdek, groei!

Het wapen van Zoelen is afkomstig van de eerste heer van Zoelen, Carel Pieck. Wat is er nou mooier dan de geschiedenis van Zoelen samen te vatten in de toekomst van onze kinderen. Symbolisch gaan wij samen met u en uw kinderen, door de poort van het kasteel een leerzame toekomst op speelleergroep Pieck tegemoet.

Behoefte aan meer informatie of wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen. Neem contact met ons op.